Paashuis trucks volvo fmx model

Volvo FMX Electric

De robuuste truck voor schoon en stil bouwtransport. De truck is 100% elektrisch. De Volvo FMX Electric kan zware materialen en machines afleveren en ophalen met zo min mogelijk overlast voor bewoners en belasting voor het milieu. Maak kennis met de mogelijkheden van de Volvo FMX Electric bij Paashuis Bedrijfswagens.

De Volvo FMX Electric samenstellen

Paashuis trucks volvo fmx model
Cabines

  • Lage dagcabine
  • Dagcabine 
  • Lage slaapcabine
  • Slaapcabine 
  • Globetrotter-cabine

Electric driveline
Accucapaciteit

180–540 kWh (bruto), 2–6 accu's van 90 kWh per accu

Transmissie electric
Actieradius

  • I-Shift

Charging electric
Belangrijke features

Deze elektrische trucks zijn verkrijgbaar

Paashuis Trucks Volvo FM electric model

Volvo FM Electric

Zwaar, lokaal transport en regionale distributie. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)ar levert dezelfde prestaties als de dieselmodellen. Bovendien is de FH LNG te optimaliseren voor een bereik tot wel 1000km. [Dit is de truck voor mij]

Paashuis Trucks Volvo FH electric model

Volvo FH Electric

Nationaal vervoer en transport. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Paashuis trucks volvo fmx model

Volvo FMX Electric

Bouwtransport en vervoer. Heeft een actieradius tot 300 km en heeft een maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Model volvo fe electric

Volvo FE Electric

Regionale en stedelijke distributie en lichte bouwtransporten. Heeft een actieradius tot 300 km en heeft een maximaal treingewicht (GCW) tot 16,7 ton

Fl studio 1

Volvo FL Electric

Regionale en stedelijke distributie, en afvalinzameling. Heeft een actieradius tot 200 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 27 ton

Paashuis Trucks Volvo FH electric model

Volvo FH Electric

Nationaal vervoer en transport. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Maximale uptime

Om de transitie naar elektrisch transporten te vereenvoudigen helpen we je met service- en ondersteuningspakketten voor opladen, routeplanning en actieradius, accucontrole en meer. Je krijgt toegang tot services voor doorlopende truckmonitoring en predictive onderhoudsplanning om beschikbaarheid en leveringen te garanderen. Dankzij routeplanning, plaatsbepaling met energiestatus in realtime, rapporten voor follow-up en nog meer kun je zorgeloos werken. Alles gemakkelijk toegankelijk en overzichtelijk in de Volvo Connect-portal en de app.

Actieradius tot 300 kilometer

Met de Volvo FH Electric verklein je de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf en je opdrachtgever.

  • GCW: tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)
  • Tot 600 kW vermogen
  • Actieradius tot 300 kilometer

Meer weten over de Volvo FMX Electric?

Neem nu contact met ons op!