Paashuis Trucks Volvo FM electric model

Volvo FM Electric

Maak kennis met de Volvo FM Electric: een veelzijdige truck voor zwaar, lokaal transport en regionale distributie. De Volvo FM Electric is 100% elektrisch, stil en schoon. Deze flexibele en wendbare truck is geschikt voor allerlei toepassingen, van distributietransport tot containertransport. En dat allemaal met minder belasting voor het milieu! Ontdek de mogelijkheden van de Volvo FM Electric bij Paashuis Bedrijfswagens.

De Volvo FM Electric samenstellen

Paashuis Trucks Volvo FM electric model
Cabines

  • Lage dagcabine 
  • Dagcabine
  • Lage slaapcabine
  • Slaapcabine 
  • Globetrotter-cabine
  • Low Entry-cab

Electric driveline
Accucapaciteit

180–540 kWh (bruto), 2–6 accu's van 90 kWh per accu

Transmissie electric
Transmissie

  • I-Shift

Deze elektrische trucks zijn verkrijgbaar

Paashuis Trucks Volvo FM electric model

Volvo FM Electric

Zwaar, lokaal transport en regionale distributie. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)ar levert dezelfde prestaties als de dieselmodellen. Bovendien is de FH LNG te optimaliseren voor een bereik tot wel 1000km. [Dit is de truck voor mij]

Paashuis Trucks Volvo FH electric model

Volvo FH Electric

Nationaal vervoer en transport. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Paashuis trucks volvo fmx model 1

Volvo FMX Electric

Bouwtransport en vervoer. Heeft een actieradius tot 300 km en heeft een maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Model volvo fe electric

Volvo FE Electric

Regionale en stedelijke distributie en lichte bouwtransporten. Heeft een actieradius tot 300 km en heeft een maximaal treingewicht (GCW) tot 16,7 ton

Fl studio

Volvo FL Electric

Regionale en stedelijke distributie, en afvalinzameling. Heeft een actieradius tot 200 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 27 ton

Paashuis Trucks Volvo FH electric model

Volvo FH Electric

Nationaal vervoer en transport. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Haal het maximale uit de Volvo FM Electric

Om de transitie naar elektrisch transporten te vereenvoudigen helpen we jou met service- en ondersteuningspakketten voor opladen, routeplanning en actieradius, accucontrole en meer. Je krijgt toegang tot services voor doorlopende truckmonitoring en predictive onderhoudsplanning om beschikbaarheid en leveringen te garanderen. Dankzij routeplanning, plaatsbepaling met energiestatus in realtime, rapporten voor follow-up en nog meer kun je zorgeloos werken. Alles gemakkelijk toegankelijk en overzichtelijk in de Volvo Connect-portal en de app.

Welkom in emissievrije zones

Steeds meer steden werken aan schonere (binnen)steden. Met een laag geluidsniveau en nul uitlaatgassen is de Volvo FM Electric geschikt voor emissievrije zones.

Feiten over de Volvo FM Electric

  • GCW: tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)
  • Tot 600 kW vermogen
  • Actieradius tot 300 kilometer

Meer weten over de Volvo FM Electric?

Neem nu contact met ons op!