Tb 4

24 uur service voor trucks, trailers en bedrijfswagens bij Paashuis

Bij Paashuis Bedrijfswagens gaan we verder dan enkel het leveren van trucks en bestelbussen. Wij zijn ons ervan bewust dat bij de aanschaf of huur van een bedrijfswagen ook de door ons geleverde diensten een belangrijke rol spelen. Bij Paashuis bieden we dan ook verschillende uiteenlopende diensten om jou op het gebied van transportmaterieel volledig te kunnen ontzorgen. Denk aan truck en trailer service, vervangend vervoer en 24/7 monteurs beschikbaar voor een snelle service. Alles om jou tijd en energie te besparen, zodat jij deze op jouw bedrijf kunt richten. Maximale mobiliteit met maximaal rendement: daar kun jij bij Paashuis Bedrijfswagens gewoon van op aan.

Hoge kwaliteit service dankzij geschoolde monteurs

In onze werkplaatsen in Lichtenvoorde en Doetinchem zorgen we ervoor dat jouw Volvo-truck, Renault-truck, bestelwagen en getrokken materieel in topconditie blijft. De hoge kwaliteit van onze onderhoudsservice kunnen wij waarmaken door goed geschoolde monteurs in te zetten die op de hoogte zijn van alle laatste technieken. Goede kwaliteit voor een vaste prijs en een snelle service! Heb jij een storing, schade of is je wagen toe aan onderhoud? Dankzij onze monteurs kun je binnen no-time weer veilig de weg op.


24 uurs service zodat je altijd snel door kunt

Niet alleen goede, maar ook snelle service. Dat is waar we bij Paashuis naar streven en waar we garant voor staan. Onze truck en bedrijfswagenmonteurs zijn goed geschoold, maar staan ook altijd voor je paraat. Daardoor kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons langs bij pech, schade of voor onderhoud. Dankzij onze ruime openingstijden en hoge bereikbaarheid kun je met elk probleem altijd terecht. Bovendien staat jouw bedrijfswagen snel weer voor je klaar! Duurt de reparatie langer, dan zorgen wij direct voor vervangend vervoer. Een bedrijfswagen is voor velen immers de werkplek, een week wachten tot je weer de weg op kan is geen optie. Stilstand wordt bij ons tot een minimum beperkt!

Flexibel, duurzaam en B2B gericht

Bij Paashuis kijken we niet alleen naar de winst- en verliescijfers. We kijken naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu, nu én in de toekomst. We sturen nadrukkelijk aan op duurzame oplossingen, nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu en bieden onze medewerkers de ruimte en middelen om zich te blijven ontwikkelen in een veilige en prettige werkomgeving.

We hebben bij Paashuis altijd de onderdelen op voorraad die nodig zijn bij reparaties. Dat, samen met het bieden van vervangend vervoer en onze ruime openingstijden, maakt ons erg flexibel. Belangrijk, want wij zijn B2B gericht en als bedrijf wil je niet dat jouw diensten stil komen te liggen bij schade of onderhoud.

DSC05886

Meer weten over onze 24 uurs service?

Neem nu contact met ons op!