Wij zijn je graag van dienst

Paashuis Bedrijfswagens service gaat verder dan de aanschaf van een nieuwe truck of bestelwagen. We ontzorgen jou volledig op het gebied van transportmaterieel, zodat jij jouw tijd en energie kunt steken in andere zaken. Financiering, verzekering, verhuur, onderdelenservice, we zijn je graag van dienst. In onze werkplaatsen in Lichtenvoorde en Doetinchem houden we jouw bedrijfswagens in topconditie.

Maximale mobiliteit met maximaal rendement: daar kun jij bij Paashuis Bedrijfswagens van op aan.

Financiering en verzekering

Of jij nu een voertuig bezit of een heel wagenpark: deskundig advies op het gebeid van financiering en verzekering is een belangrijk onderdeel van ons dienstenaanbod. Wij werken hiervoor samen met Volvo Financial Services. 

Truck- en trailerservice

Paashuis Bedrijfswagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van trekkend en getrokken materiaal. Wij zijn als erkend dealer op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwste techniek en ontwikkelingen.

24-uurs service

Bij Paashuis Bedrijfswagens gaan we verder dan enkel het leveren van trucks en bestelbussen. Dan begint het pas! Met onze onderhoudscontracten en geschoolde monteurs helpen wij jouw wagenpark op de weg te blijven.

Volvo en Renault bedrijfswagens huren bij Paashuis

Heb jij snel vervoer nodig voor jouw bedrijf? Paashuis Verhuur helpt je direct op weg. Onze verhuurvloot biedt de oplossing voor extra capaciteit op het moment dat jij dat nodig hebt met de wagen die aan jouw behoeften voldoet.

Trainingen Code 95

Paashuis Bedrijfswagens biedt een volledig trainingsprogramma aan dat voldoet aan de EU-richtlijn 2003/59/EG met betrekking tot 35 uur verplichte nascholing (Code 95) van beroepschauffeurs.

Bestelwagenservice

Als bedrijfswagenspecialist bieden wij jou service en partnerschap. Jij kunt je richten op je eigen zaak, terwijl wij zorgen voor jouw wagenpark. Hierdoor wordt stilstand tot een minimum beperkt. We bieden service op maat zodat je kunt blijven ondernemen.

Onderhoudscontracten voor trucks

Bij Paashuis stoppen we niet wanneer we je een truck hebben verkocht. Dan begint onze service pas echt! Ontdek onze verschillende onderhoudscontracten en vind de beste optie voor jouw truck en jouw bedrijf.

Tb 7Werkplaats doetinchem 2 570x360Bestelwagenservice 2 570Tb 6Tb 5Bestelwagenservice 2 570Tb 4