De modellen van Volvo Trucks

Volvo Trucks. Het is één van de meest toonaangevende truckproducenten ter wereld. Met een compleet aanbod van trucks, innovaties als de LNG-motor en Forward Collision Warning, en een nieuwe focus op elektrische trucks is dat geen wonder. Volvo Trucks heeft veel te bieden!

Ontdek de wereld van Volvo Trucks en Paashuis Bedrijfswagens inclusief de verschillende modellen en speciale opties hier, op onze website.

Fl web

Volvo FL

De perfecte distributietruck voor binnen én buiten de stad. Dat is de Volvo FL. Compact, met krachtige motoren, en toch een lichtgewicht. De combinatie van een groot laadvermogen met een uitstekend rijcomfort maakt dit model geschikt voor distributie in binnensteden. Daar waar anderen niet kunnen volgen, is de Volvo FL jouw ideale keus! Ontdek de Volvo FL op onze website, ook verkrijgbaar als elektrisch voertuig!

16589 Volvo FE diesel

Volvo FE

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, veelzijdige en veilige truck dat uitstekende rijeigenschappen combineert met eersteklas productiviteit, dan is de Volvo FE de juiste keuze voor jou! Deze truck is speciaal ontworpen voor stedelijke en regionale distributie en biedt tal van voordelen. Zo kan de truck eenvoudig worden geladen en gelost en biedt het de chauffeur een comfortabele en ruime werkomgeving. De Volvo FE is zeer wendbaar en biedt verhoogde veiligheid en ruim zicht, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is in de stedelijke omgeving.

Volvo trucks FH16 DSL ST Exterior 010 TIF

Volvo FH16

De Volvo FH16 is de ultieme truck voor de meest veeleisende transporten en moeilijke omstandigheden. Met zijn indrukwekkende vermogen en capaciteit is deze truck perfect geschikt voor het zware werk, zoals het vervoeren van kranen, machines en installaties. Het mooie is dat deze truck ook kan worden aangepast voor comfortabel internationaal transport. De Volvo FH16 gaat geen uitdaging uit de weg, welke lading je ook moet vervoeren.

Paashuis model nieuw volvo fm 1

Volvo FM

Maak je klaar voor de volgende stap in transport met de vernieuwde Volvo FM! Hoewel het uiterlijk vertrouwd is, staat het profiel meer rechtop, zijn de vormen vloeiender en heeft het karakter meer uitgesproken details. Maar er is meer! Het moderne dashboard is ontworpen om je werk eenvoudiger te maken en nog voordat je de motor start, zal het je opvallen. Zodra je onderweg bent, zul je de indrukwekkende rijeigenschappen van de Volvo-aandrijflijn ervaren. Maak nu kennis met de vernieuwde Volvo FM!

Paashuis model nieuw volvo fmx

Volvo FMX

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare vrachtwagen die is ontworpen om te presteren onder de zwaarste omstandigheden in de bouw? Zo ja, dan is de Volvo FMX de perfecte keuze voor jou! De Volvo FMX is een vrachtwagen die gebouwd is om de uitdagingen van de bouwwereld aan te kunnen. Met een grote verscheidenheid aan configuraties en opties, biedt de FMX de flexibiliteit die je nodig hebt om je werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Of je nu zwaar materieel vervoert, graafwerkzaamheden uitvoert of materialen levert op moeilijk bereikbare locaties: de Volvo FMX is ontworpen om te presteren onder de zwaarste omstandigheden!

Web fh

Volvo FH

De ultieme ervaring in internationaal transport: de nieuwe Volvo FH. De FH is al jaren een favoriet voor de lange afstanden en het vervoer van zware ladingen. De trucks zijn comfortabel, veilig en hebben zich met de jaren gevestigd als heus icoon op de weg. Ontdek de unieke chauffeurs-omgeving en brandstofefficiëntie van de Volvo FH.

Fl studio 1

Volvo FL Electric

De volledig elektrisch aangedreven Volvo-trucks zijn ideaal voor werkzaamheden in de stad. Je hebt de keuze uit twee modellen. De Volvo FL Electric is compact en wendbaar. De grotere Volvo FE Electric leent zich perfect voor zwaardere en veeleisende opdrachten. Ontdek de voordelen van beide trucks bij Paashuis Bedrijfswagens.

T2023 81321

Volvo FM LNG

Volvo LNG-trucks zijn dé groene oplossing voor nationaal en internationaal transport. Met de Volvo FH LNG en Volvo FM LNG kies je voor een directe verhoging van je rendement en investeer je in een schonere toekomst. Met Liquefied Natural Gas (LNG) kun je de CO2-footprint van je bedrijf flink verkleinen en voldoen aan de vraag van verladers die goederen duurzaam en milieubewust willen laten vervoeren. LNG zorgt in vergelijking met diesel voor een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot. Gemiddeld daalt de uitstoot met 20%. Testen van onafhankelijk onderzoekinstituut TNO wijzen uit dat bij inzet op de snelweg de CO2-reductie zelfs 23% bedraagt. Met biogas daalt de CO2-uitstoot zelfs met 100% tijdens het gebruik van het voertuig (tank-to-wheel).

Volvo Trucks afleveringen

Volvo Trucks komen in allerlei soorten en maten voor. Met extra snufjes, speciale keuzes of juist klassiek. Bij Paashuis Bedrijfswagens leveren precies die truck die past bij jouw bedrijf en wensen. Net als voor de bedrijven die jou voorgingen!

Ook voor verhuur terecht bij jouw Volvo dealer

Heb je snel extra vervoer nodig voor je bedrijf? Dan kun je gebruik maken van onze verhuurvloot. De ideale oplossing wanneer jij meer capaciteit nodig hebt en direct op moet schalen met een wagen die aan jouw behoeften voldoet.

Trekkers, bakwagens of trailers, geen probleem bij Paashuis Verhuur! Degelijk, up-to-date, goed onderhouden materieel. Keuze uit een omvangrijke, veelzijdige huurvloot. Altijd een truck tot je beschikking. Ontdek huren bij Paashuis.

Jouw Volvo Trucks dealer

Volvo Trucks loopt voor op het gebied van veiligheid, kwaliteit én duurzaamheid. Dat zie je onder andere terug in de Volvo FL en FE die worden aangeboden met een elektrisch aangedreven motor. Die ontwikkelingen zijn mooi, maar de overstap naar elektromobiliteit kan een grote stap lijken. Toch hoeft dat met Volvo Trucks niet het geval te zijn.

Met jarenlange ervaring helpen wij de juiste truck voor jouw regionale of juist intrastedelijke transporten te bepalen. Ook zorgen omtrent opladen, actieradius en betrouwbare leveringen nemen we graag bij je weg, dus laat het ons vooral weten!

Nieuws en ontwikkelingen

De nieuwste Volvo Trucks ontwikkelingen en activiteiten vind je altijd hier terug!