De modellen van Renault Trucks

Renault Trucks, een uitgebreid aanbod van modellen voor de lange en korte afstanden. De Renault trucks hebben een laag brandstofverbruik, zijn robuust en betrouwbaar en zijn voor allerlei taken inzetbaar. Distributie, bouwtransport, lange afstand, stedelijk vervoer… Het kan allemaal met onze verschillende Renault Trucks.

Trucks voor hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten. Ontdek de innoverende trucks van Renault!

Paashuis renault d thumb

Renault Trucks D

De Renault Trucks D is de perfecte truck voor de distributiesector. Zowel de toegang tot de cabine als de toegang tot de motor zijn tot in de puntjes geperfectioneerd. Dit maakt de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur en het onderhoud een stuk gemakkelijker. Dit is meer dan alleen een vrachtwagen - het is een tool voor een hogere productiviteit!

Paashuis renault trucks d wide thumb

Renault Trucks D-Wide

De Renault Trucks D-Wide is geschikt voor toepassingen waarbij je meer power nodig hebt. De truck is verkrijgbaar met pk-vermogens van 250 tot 430 pk. De Renault Trucks D-Wide biedt de keus uit vier verschillende cabineformaten. Welke je ook kiest: je bent altijd verzekerd van optimaal zicht, zodat je jouw werkzaamheden in de stad veilig kunt uitvoeren.

Paashuis renault trucks d wide e tech thumb

Renault Trucks D-Wide E-Tech

De Renault Trucks D-Wide E-Tech is voorbereid voor de toekomst in (stedelijke) distributie. Maar die toekomst begint vandaag. Veel steden voeren steeds strengere milieuregels aan. In de toekomst (vanaf 2025) zullen stadscentra alleen toegankelijk zijn voor zero-emissie voertuigen. Renault Trucks heeft hiervoor een aanbod van elektrisch aangedreven vrachtwagens ontwikkeld.

Paashuis renault t high thumb

Renault Trucks T en T High

Betrouwbaarheid, brandstofbesparing, comfort, veiligheid...Renault Trucks gaat nog verder om de inzet van jouw T en T High te vergroten.

Paashuis renault trucks d e tech thumb

Renault Trucks D E-Tech

De Renault Trucks D E-Tech is voorbereid voor de toekomst in stedelijke distributie. Maar die toekomst begint vandaag. Veel steden voeren steeds strengere milieuregels aan. In de toekomst (vanaf 2025) zullen stadscentra alleen toegankelijk zijn voor zero-emissie voertuigen. Renault Trucks heeft hiervoor een aanbod van elektrisch aangedreven vrachtwagens ontwikkeld.

15099 Nijwa Renault Trucks C 9

Renault Trucks C & K

Betrouwbaarheid, brandstofbesparing, comfort, veiligheid... Renault Trucks gaat nog verder om de inzet van jouw C en K te vergroten.

Afgeleverde Renault Trucks

Renault Trucks vind je in verschillende uitvoeringen, maten en met verschillende specificaties. Ook bij Paashuis Bedrijfswagens. Neem een kijkje tussen onze afleveringen en ontdek hoe anderen een truck exact naar hun wensen en budget samenstellen.

Jouw Renault Trucks dealer

In ons assortiment van Renault Trucks vind je een verscheidenheid aan trucks, stuk voor stuk met andere voordelen. Op zoek naar een truck voor de lange afstanden? Dan is de T of T High een goede keus. Voor transportwerkzaamheden in de bouw zijn de Renault C en K het antwoord. Deze trucks kunnen tegen een stootje. Werkzaam in de distributie? Kies dan voor de D en D Wide. Als jouw Renault Truck dealer met onze jaren van ervaring op basis van je situatie, budget en wensen de ideale truck bepalen. Ook halen we graag je zorgen weg omtrent onderhoud, opladen, extra specificaties en veilig onderweg bij je weg.

Nieuws en ontwikkelingen

De nieuwste Renault Trucks ontwikkelingen en activiteiten vind je altijd hier terug!