Volvo trucks white 1

Over ons

Paashuis Bedrijfswagens is dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Met een breed gamma van trucks, trailers en bestelwagens leveren wij voor elke transportbehoefte een passende oplossing.

Voor elke transportbehoefte een passende oplossing.

Paashuis Bedrijfswagens is opgericht op 8 december 1958 door Jopie Paashuis. Hij koos voor de start van zijn bedrijf een pand aan de Dijkstraat te Lichtenvoorde, waar alle voorkomende bedrijfswagenmerken werden onderhouden en gerepareerd. Dit pand werd al snel te klein en het bedrijf verhuisde in 1960 naar het toen nieuw gebouwde, grotere pand aan de Lievelderweg 32 te Lichtenvoorde. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door Roger Paashuis. Door de jaren heen bleek ook het pand aan de Lievelderweg te klein te zijn geworden en wederom werd er opnieuw gebouwd. Het huidige pand aan de Koningslinde 6 te Lichtenvoorde met werkplaats is gericht op de toekomst en werd in 2008 in gebruik genomen.

Volvo trucks white 1
Close up steering wheel

Paashuis groeit door!

Op 1 januari 2012 is Truckservice Wensing te Doetinchem overgenomen door Paashuis Bedrijfswagens. Truckservice Wensing, dat al vanaf de oprichting in 1987 bekend was met Renault Trucks, was tot en met 2006 gevestigd aan de Grutbroek op Industrieterrein Keppelseweg in Doetinchem. In het voorjaar van 2007 werd door Wensing het nieuwe pand aan de Informaticaweg 4 op Industrieterrein Wijnbergen in Doetinchem betrokken.


Op 1 oktober 2013 nam Paashuis Bedrijfswagens Nijwa Doetinchem over. Deze werkplaats aan de Mercuriusstraat 16 omvat nu alle activiteiten van Paashuisbedrijfswagens in Doetinchem.

Sinds 1 oktober 2013 is Paashuis verantwoordelijk voor de verkoop, het verrichten van reparatie, onderhoud en after sales van Volvo Trucks in de Achterhoek en Oost-Gelderland. Daarnaast is Paashuis Bedrijfswagens Renault Trucks dealer.

Volvo trucks white 1
Mechanic tools red truck

Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Ontdek ons team