Renault

Bussink Transport Ulft BV

Voertuig: T HIGH 520 T4X2 E6 - Racing Edition
Model
Renault T
Opties: Roadpad+ met TomTom navigatie, Xenon koplampen, Pack Protect, Luchtgeveerde vooras
Klant:
Bussink Transport Ulft BV
Plaats
: Ulft

Een korte tijd geleden hebben we een nieuwe Renault T High 520 Racing Edition mogen afleveren aan Bussink Transport Ulft BV. Dit transportbedrijf van Frank Bussink is er voor al het goederenvervoer, zowel in binnen- als buitenland. De zoon van Frank, Jeroen Bussink, is de chauffeur van deze nieuwe truck van Renault. Lees hier meer over deze aflevering, de specificaties van de truck en de speciale editie van de Renault T High.

De Renault T HIGH Racing Edition

Op 8 april werden, op het nieuwe circuit van Zandvoort, negen demo trucks afgeleverd aan het dealernetwerk van Renault Trucks Nederland. Die trucks moesten natuurlijk getest worden op het circuit zelf! Hoe dat verliep zie je in deze video. Sindsdien rijden er negen opvallend blauwe T High Racing Editions rond in en rond Nederland.

De blauwe T High 520 pk DTI13 volgt de eerdere gele T High op. De trucks zijn beschikbaar met een bijpassende zonnekap, zwarte wielen en meegespoten spiegels. Ook zijn de trucks voorzien van de Packs Comfort, Fuel en Safety, een standairco, gelaagde ruiten en gel accu's. De chauffeurs zijn daarmee voorzien van alle gemakken. De gelaagde ruiten van 5 mm zorgen voor uitstekende thermische en geluidsisolatie, de chauffeurs worden dus uitgerust wakker!


Specificaties van deze Renault T High Racing Edition

De Renault T High Racing Edition 520 pk 4x2 trekker voor Bussink Transport is uitgerust met een Roadpad+ met TomTom navigatie, Xenon koplampen, standairco, aslastindicator en luchtgeveerde vooras. Bovendien is het eigen startnummer van Jeroen Bussink, namelijk nummer 145, te vinden op de nieuwe truck. De cabine is uitgerust met een luxe chauffeursstoel met lederen bekleding, Pack Protect, Pack Fuel Eco+ en een Pack Comfort Live High Sleeper. De luchthoorns op het dak en unieke striping maken de truck persoonlijk en compleet voor Jeroen Bussink.


Bedankt Bussink Transport BV

Bedankt voor het vertrouwen Bussink Transport. Wij wensen jullie veel veilige kilometers toe in de nieuwe Renault T High 520 Race Edition en veel raceplezier!
Meer over onze Renault Trucks afleveringen lezen, op zoek naar een truck die perfect is aangepast aan jouw wensen of weten wat Paashuis BV voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Website 213