12
Renault Trucks

Even voorstellen: Rick Nijweide, verkoper Renault Trucks lichte bedrijfswagens

Begin maart is Rick Nijweide begonnen als accountmanager Renault Trucks LCV bij Paashuis bedrijfswagens. “Aan mij de eervolle taak om de Renault Trucks LCV (lichte bedrijfswagens) vanuit de vestiging in Lichtenvoorde en Doetinchem te vertegenwoordigen. Mijn doel is om zo snel mogelijk onze klanten en hun transportbehoefte te leren kennen. Paashuis is in de gehele achterhoek met Renault Trucks LCV goed vertegenwoordigd en aan mij is het de taak om dit nog verder uit te breiden”, aldus Rick.

Persoonlijk

Mijn naam is Rick Nijweide, 29 jaar oud geboren in het pittoreske Meddo en momenteel woonachtig met vriendin Aniek en hond Boelie in Winterswijk. Van jongs af aan al liefhebber van voetbal. Door een knieblessure kwam er helaas te vroeg een einde aan mijn actieve carrière en zet ik mij op meerdere fronten al jaren in binnen mijn cluppie (SC Meddo), en ben ik momenteel leider van het eerste elftal uitkomend in de vierde klasse. Verder ben ik in mijn vrijetijd graag in het gezelschap met familie en/ of vrienden.

Ervaring

Rick vindt het een mooie uitdaging. “de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de logistiek waarbij ik ook dagelijks te maken heb gehad met het transport en de gehele branche. In deze periode heb ik wel gemerkt dat ik meer affiniteit heb met de transportbranche en graag in contact kom met klanten zodat we samen de transportbehoefte van de klant kunnen omzetten naar een passend vervoersmiddel. Het ruime productgamma dat Renault Trucks hierin aanbiedt geeft mij daarom ook extra veel energie om het voor de klant te doen slagen”.

Klantgerichte benadering

Het gehele productgamma en de topproducten van Renault Trucks, samen met de geprezen klantgerichte benadering en de sterke aftersales organisatie van Paashuis Bedrijfswagens zijn de basis voor een ambitieuze doestelling. “Paashuis Bedrijfswagens heeft sinds de oprichting in 1958 zijn sporen in de markt meer dan verdiend. De korte lijnen binnen het familiebedrijf spreken mij hierbij ook zeer aan. Kortom, ik zit helemaal op m’n plek en kijk uit naar een prettige samenwerking met zowel bestaande als nieuwe klanten”.

Compleet team

Frits Renskers heeft de afgelopen periode voor Renault Trucks zowel de HCV als LCV voor zijn rekening genomen. Met de komst van Rick Nijweide zal Frits Renskers zich op den duur volledig kunnen richten op de Renault Trucks HCV en is het Renault Trucks salesteam mooi compleet. Samen met Roger Paashuis (sales manager) en Tim Walhof (sales support) blijft de continuïteit hierdoor gewaarborgd.

Contactgegevens Rick

Telefoon: 06 - 836 034 19
E-mail: rick.nijweide@paashuis.com