Fm 460 8x4 naloopas aaa 2560
Volvo Trucks

Volvo FM 8x4 Tridem voor Triple A Networks

Onlangs heeft Triple A Networks een nieuwe volledig luchtgeveerde Volvo FM460 pk 8x4V Tridem met Palfinger 53002 SH autolaadkraan in gebruik genomen. Deze 36 tons bakwagen met een technisch 26 tons tandem en 10 tons gestuurde naloopas is o.a. voorzien van Volvo Dynamic Steering, aanhangwagenstrek-rem, aslastindicator, en stalen voorbumper. Dit is de eerste auto van de opdracht tot levering van twee Volvo 4-assers.

Mede-oprichter Johan Luiten: “Wij hebben Volvo gekozen, vooral vanwege de hoge technische aslasten in combinatie met de uitgebreide opbouwmogelijkheden. Ook zijn we zeer tevreden over Volvo Trucks dealer Paashuis. Ze leveren een uitstekende service en denken goed mee bij het specificeren van onze trucks”.

“De tweede 4-asser , een nieuwe Volvo FH 8x4 (2+2) zal later dit jaar afgeleverd worden. Deze zal voorzien worden van een 150 tonmeter-kraan direct achter de cabine. Beide 4-assers zullen worden ingezet voor het transport, demontage en montage van antennemasten”, vertelt Johan Luiten.

Triple A Networks in Aalten is door haar jarenlange ervaring en technologische kennis dé partij om tijdelijke en permanente telecomverbindingen tussen mensen en systemen te realiseren. Het bedrijf verzorgt slimme oplossingen in de meest uitdagende omstandigheden. Het realiseren van sterke verbindingen, dat is waar Triple A voor staat. Sinds 1999 opereert het bedrijf als full service dienstverlener voor de prominente telecom providers op de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse markt.