Cees hendriksen 2560
Volvo Trucks

Even voorstellen: Cees Hendriksen, verkoper Volvo Trucks

Begin september is Cees Hendriksen begonnen als accountmanager Volvo Trucks bij Paashuis Bedrijfswagens. “Aan mij de eervolle taak om Volvo Trucks vanuit de vestiging in Doetinchem te vertegenwoordigen. Mijn doel is om zo snel mogelijk de klanten en hun transportbehoefte te leren kennen. Paashuis is in de Achterhoek met Volvo Trucks goed vertegenwoordigd, en nu is het aan mij om dit nog verder uit te breiden”, aldus Cees.

Ervaring


Cees vindt het een mooie uitdaging. “Ik heb ruime ervaring in het acquireren van nieuwe klanten in de techniek. In mijn laatste baan hield ik me voornamelijk bezig met advisering van loopbaan-advies aan technici, maar de verkoop van trucks spreekt me meer aan. Relaties onderhouden en de transportbehoefte van de klant vertalen naar een transportoplossing is een uitdaging die ik met veel energie aan ga. Bovendien heeft Volvo Trucks een compleet productgamma voor zowel distributie- als langeafstand- maar ook bouwvoertuigen”.



Klantgerichte benadering

De topproducten van Volvo Trucks, samen met de geprezen klantgerichte benadering en de sterke aftersales organisatie van Paashuis Bedrijfswagens zijn de basis voor een ambitieuze doelstelling. “Paashuis Bedrijfswagens heeft zijn sporen in de markt reeds verdiend en bestaat al sinds 1958. De korte lijnen binnen dit familiebedrijf spreken mij zeer aan. Kortom, ik zit helemaal op m’n plek.’’


Compleet team


Jaap van de Bunt nadert zijn pensioengerechtigde leeftijd en gaat een stapje terug te doen. Jaap zal gedeeltelijk werkzaam blijven binnen het verkoopteam en gaat deels andere functies op zich nemen. Met de komst van Cees Hendriksen is het Volvo Trucks salesteam mooi compleet. Samen met Jasper te Braak (salesmanager) en Tim Walhof (sales support) blijft de continuïteit hierdoor gewaarborgd.


Contactgegevens Cees Hendriksen


Rechtstreeks telefoonnr.: 0314 - 35 80 81
Mobiele telefoonnr.: 06 - 868 787 93
E-mail: cees.hendriksen@paashuis.com