Langdurige samenwerking tussen WSi en Paashuis Bedrijfswagens

WSi is een bekende speler in de wereld van de installatietechniek en is gespecialiseerd in diverse uitvoerende werkzaamheden, variërend van complexe klimaatinstallaties tot de bestrijding van legionella. Om deze werkzaamheden efficiënt uit te voeren, vertrouwt WSi al geruime tijd op het betrouwbare wagenpark van Paashuis Bedrijfswagens!

Een sterke samenwerking gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit

Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en uitstekende service. Al sinds 2009, toen we de eerste bus aan WSi hebben geleverd, is onze band alleen maar sterker geworden. Ruim 14 jaar leveren wij met trots hoogwaardige bedrijfsvoertuigen die perfect aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van WSi.

Speciaal aangepaste bedrijfsvoertuigen voor optimale efficiëntie

Inmiddels heeft WSi maar liefst 44 bedrijfswagens bij ons afgenomen, die een essentiële rol spelen in hun dagelijkse werkzaamheden. De eerste lichting bestelbussen zijn vervangen voor een nieuwe serie Renault Trafic L1h1. Deze bussen zijn uitgerust met praktische kenmerken zoals vierseizoenenbanden voor veilig rijden onder alle weersomstandigheden, een trekhaak voor het vervoeren van zware apparatuur en extra airbags om een veilige werkomgeving te waarborgen. Bovendien biedt het indrukwekkende imperiaal op het dak van de bussen WSi de mogelijkheid om moeiteloos grote materialen te vervoeren.

Werkplaats doetinchem 2 570x360

Meer dan alleen levering: onderhoud bij Paashuis Bedrijfswagens

De samenwerking gaat echter verder dan alleen het leveren van bedrijfsbussen. Paashuis Bedrijfswagens speelt ook een belangrijke rol in het onderhoud van het wagenpark van WSi. Sinds de samenwerking is WSi een vaste partner geworden in onze werkplaats. Dit betekent dat al het onderhoud aan het volledige wagenpark van WSi wordt verzorgd door onze ervaren technici. Door het onderhoud centraal te regelen, verloopt de communicatie en afstemming altijd snel en duidelijk.

Hoe ervaart WSi de levering en het onderhoud bij Paashuis Bedrijfswagens?

WSi ervaart de levering en het onderhoud bij Paashuis Bedrijfswagens als uitstekend. “Paashuis Bedrijfswagens is al jaren een goede zakenrelatie, zowel als opdrachtgever als leverancier en beheerder van ons wagenpark”, aldus directeur Bart Wopereis.

WSi kan zich volledig concentreren op hun werkzaamheden in de installatietechniek, met het vertrouwen dat het wagenpark in goede handen is bij ons. We zijn erg blij met deze langdurige samenwerking en kijken uit naar nog vele mooie jaren van succesvolle samenwerking!