Bestelwagens

Renault Master Red Edition 180pk L3H2

Voor Beusink Bouwservice hebben wij recentelijk een nieuwe Renault Master Red Edition af mogen leveren. Deze bestelbus zal hen bijstaan in het transport naar de bouw. Lees hier alle specificaties van deze bestelbus, alles over Beusink Bouwservice en ontdek hoe je zelf aan zo’n fantastische bestelbus komt!

Webs 2
Webs 2

Een Renault Master voor Beusink Bouwservice

Beusink Bouwservice is een allround bouwbedrijf. Renovatie, verbouw, onderhoud, je bent al sinds 2014 bij Beusink Bouwservice aan het juiste adres! Je kunt bij Beusink Bouwservice, gevestigd in Lievelde, terecht voor de realisatie van alle bouwplannen voor woningen en bedrijfspanden. Ook zijn zij in te schakelen voor klein onderhoudswerk, grote en kleine verbouwingen, nieuwbouw, aan- en uitbouw en schilderwerkzaamheden. Kortom: Beusink Bouwservice heeft alles in huis om jouw opdracht tot in de puntjes te realiseren.

Bij een bouwservice hoort goed transport van en naar de bouw. Wij mochten de nieuwe bestelbus aan Beusink Bouwservice leveren!

Specificaties van deze Renault Master Red Edition

De Renault Master Red Edition is een zeer compleet uitgerust voertuig dat zorgt voor meer chauffeurscomfort en veiligheid. Het is leverbaar voor zowel diesel- als elektrisch aangedreven modellen en wordt standaard geleverd met de nieuwe 150 pk Euro 6d-temp dieselmotor. De bestelbus komt met airconditioning, cruise-control en snelheidsbegrenzer, automatisch in- en uitschakelende verlichting en ruitenwissers en heeft nieuwe functionaliteiten als een USB Bluetooth radio en een zijwind-assist systeem.

Beusink Bouwservice heeft voor deze Renault Master Red Edition 180 pk L3H2 gekozen voor een sterke, 180pk motor. Bovendien is de bestelbus uitgerust met media scherm met navigatie en digitale radio DAB, parkeerhulp achter, bank met opklapbare rugleuning en een betimmerde laadruimte. De Renault Master is door Rekla Oost bestickerd in de Beusink huisstijl om het plaatje af te maken.

Bedankt Beusink Bouwservice!

Veel rijplezier en succes met jullie nieuwe bestelbus Beusink Bouwservice! Wij wensen je veel succesvolle transporten naar de bouw toe.

Meer over onze bestelwagen afleveringen lezen, op zoek naar een bestelbus die perfect is aangepast aan jouw wensen of weten wat Paashuis BV voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!