Volvo

Aflevering V.O.F Schotman en Zn.

Benieuwd naar het verhaal achter deze recente levering? Lees het hier!

Model: Volvo FH
Opties: FH 500 4x2T Medium, luchtvering met opties: I-Shift Dual Clutch, Driver Deluxe-pakket, Active Safety pakket
Klant: VOF Schotman en Zn.
Locatie: Lichtenvoorde
Web

Over Schotman

V.O.F Schotman Pluimveebedrijven en Kuikenbroederij heeft een broederij voor vleeskuikens in Lichtenvoorde en diverse pluimveebedrijven in de Achterhoek in de omgeving van Lichtenvoorde en één het Twentse Haaksbergen. Schotman houdt zowel opfok van vleeskuikenouderdieren, vleeskuikenouderdieren en vleeskuikens.

Op zoek naar een nieuwe truck

De ritten die we met deze Volvo's maken zijn van cruciaal belang voor ons bedrijf. We halen "koude" broedeieren op bij onze vermeerderaars in België, Denemarken, Duitsland en Nederland. Deze broedeieren worden verwerkt in een van onze broederijen in Denemarken, Duitsland of Nederland, waarvan Lichtenvoorde onze standplaats is. Deze eieren worden vervolgens als 18-daagse (warme) eieren of als kuikens naar onze klanten in verschillende landen getransporteerd, waaronder Denemarken, Duitsland, Slowakije, Polen en Nederland. Onze geconditioneerde trailers spelen een essentiële rol in dit proces, waarbij we zorgvuldig de temperatuur, luchttoevoer en CO2-regeling aanpassen voor een optimale lading.

Waarom kiest Schotman voor Volvo én voor Paashuis Bedrijfswagens?

“We kiezen voor Volvo omdat de prijs kwaliteitverhouding goed is, de samenwerking met Paashuis ons goed bevalt en omdat we tevreden zijn over de huidige Volvo’s die momenteel al bij ons in het bedrijf rijden”.

Wat maakt deze truck zo uniek?

Wat deze Volvo's echt uniek maakt, is de professionele uitstraling die ze bieden wanneer we bij onze klanten arriveren. Voor ons, als bedrijf dat actief is in de vleeskuikensector, is het van essentieel belang dat we een betrouwbare en professionele indruk maken. Deze Volvo's leveren precies dat. 

Extra opties

Bovendien zijn de verschillende opties die we hebben gekozen, waaronder het Driver Deluxe-pakket, Active Safety-pakket en Airflow-pakket, samen met de I-Shift Dual Clutch, Visibility Plus-pakket en Volvo Dynamic Steering, van onschatbare waarde. Deze functies bieden onze chauffeurs het gemak en de ondersteuning die ze nodig hebben voor een soepele en veilige rit.

Kunnen wij jou ook helpen?

Ben jij op zoek naar de perfecte bedrijfswagen of truck voor jouw onderneming? Ontdek de mogelijkheden die we bij Paashuis Bedrijfswagens bieden. Wij staan klaar om je te assisteren en te voorzien van de beste transportoplossing voor jouw behoeften. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.