Altijd onderweg met Volvo Trucks onderhoudscontracten

Stel je voor dat jouw truck constant in de gaten kan worden gehouden, waardoor pech wordt voorkomen. Stel je voor dat service onderweg uitgevoerd kan worden, in plaats van terug in de werkplaats. Geen droom voor de toekomst, maar de realiteit met Volvo Trucks onderhoudscontracten.

Verbeter de beschikbaarheid van je truck met een Volvo onderhoudscontract naar keus.

Kies jouw Volvo onderhoudscontract


Volvo GoldVolvo BlueVolvo Uptime Care
Maximale beschikbaarheid, reparaties en preventief onderhoudPreventief onderhoud en een serviceplan op maatServiceplan op maat

➢ Real Time Monitoring
➢ Connected service planning
➢ Onderhoud en controles
➢ Aandrijflijnreparaties
➢ Overige reparaties
➢ Slijtagecomponenten
➢ Uptime Service
➢ Connected service planning
➢ Onderhoud en controles


➢ Connected service planningVolvo vergroot beschikbaarheid met Real Time Monitoring

Met Real Time Monitoring verbetert de beschikbaarheid van jouw truck en blijf jij de concurrentie voor. Je truck is volledig verbonden met onze systemen. Data wordt continu van je truck naar Paashuis en het Internationale Uptime Centrum van Volvo verzonden, verwerkt en omgezet in preventieve maatregelen. Daardoor kunnen zij en wij real-time kritische elementen opvolgen, waaronder de motor, accu, het brandstofsysteem en het uitlaatgas nabehandelingssysteem. Daardoor kunnen we stilstand voorspellen en omzetten in een gepland werkplaatsbezoek.


Signaleren we een mogelijke storing, dan wordt de lokale Volvo-werkplaats geïnformeerd. Kan stilstand of storing niet voorkomen worden, dan kan de Connected service de chauffeur helpen en stilstand beperken. Bovendien kan de truck data ontvangen op afstand, waardoor update bezoeken voorkomen worden. Alles om jouw truck op de weg te houden.

Web

“Het grootste voordeel van het Gold contract is dat ik van A tot Z ontzorgt wordt en onze voertuigen in topconditie blijven. Ook verminderd het de administratieve lasten want je weet maandelijks wat je kwijt bent” - Dames Klunder van Dtrans.

Onderhoud van kwaliteit voor een vast bedrag

Gepland onderhoud voor een vaste prijs vermindert het risico van onverwachte stilstand, biedt grip op je activiteiten en geeft meer inzicht in je bedrijf, wat kosten en tijd bespaart. Lees alles over de ervaring van Dtrans met onze Volvo onderhoudscontracten om een goed beeld te krijgen van de voordelen.

In onze goed uitgeruste werkplaatsen kun je rekenen op onze gekwalificeerde monteurs om jouw truck in topconditie te houden, reparaties zo snel en goed mogelijk uit te voeren en je bezoek zo kort mogelijk te houden.

Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek jouw opties.