Maximale uptime met Renault Trucks onderhoudscontracten

Maximale zekerheid, een rendabeler werkinstrument, maximale uptime; met de Renault Trucks onderhoudscontracten worden jouw wensen werkelijkheid. Een gepersonaliseerd onderhoudsplan, reguliere controles, real-time monitoring en altijd met een gerust hart onderweg. Verbeter de beschikbaarheid en prestaties van je truck met een onderhoudscontract op maat.

Ontdek het voordeel van real-time monitoring met een servicecontract op maat. Ontdek de Renault Trucks onderhoudscontracten bij paashuis!

Kies jouw Renault Trucks onderhoudscontract

Renault ExcellenceRenault Reference
Maximale beschikbaarheid, reparaties en preventief onderhoudPreventief onderhoud en een serviceplan op maat
➢ Preventief onderhoud en controles
➢ Aandrijflijnreparaties
➢ Slijtagecomponenten
➢ Uptime services
➢ Connectivity
➢ Real Time Monitoring
➢ Preventief onderhoud en controles
➢ ConnectivityWeb

De voordelen van Renault Real Time Monitoring en Connectivity

Via Real time Monitoring houden we de essentiële onderdelen van de truck 24/7 in de gaten. Denk aan de kwaliteit van de olie, de kilometerstand, het brandstofverbruik, de accu of koppeling en de remblokken. Dreigen problemen? Dan roepen we de truck preventief binnen voor onderhoud. Dit voorspellende onderhoud met realtime informatie betekent dat we optimaal onderhoud kunnen leveren, defecten kunnen voorkomen en de voertuigen optimaal beschikbaar kunnen maken.

Bovendien genieten beide onderhoudspakketten van connectivity. Deze services op afstand omvatten het oplossen van problemen, diagnoses en software updates. De truck blijft efficiënt en wordt zelfs beter naarmate deze ouder wordt, zonder dat de truck langs de garage moet.

Onderhoud van kwaliteit voor een vast bedrag

Met de onderhoudscontracten van Renault Trucks worden jouw trucks de gehele gebruiksduur ondersteunt. Goed onderhoud, afgestemd op daadwerkelijk gebruik van de truck, voor vaste kosten. Daardoor kun jij met een gerust hart aan het werk, terwijl de truck maximaal beschikbaar is en verzorgd wordt naar gebruik. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden voor jouw Renault Trucks!