Renault

Aflevering aan Heinen Brandstoffen BV


Benieuwd naar het verhaal achter deze recente levering? Lees het hier!

Opties: T P6X2 13L E6
Klant: Gebroeders Heinen Brandstoffen BV
Locatie: De Heurne
1

Over deze aflevering

Over Heinen Brandstoffen
Heinen Brandstoffen is een brandstofleverancier gevestigd in de Heurne, in de Achterhoek. Ze bedienen de Nederlandse markt met hun tankstation, shop en flessenvulstation, en voorzien in minerale brandstoffen via hun vrachtwagens. In Duitsland opereren ze onder de naam Heinen GmbH. Hun reputatie als toegewijde oliehandelaar is gebaseerd op snelle en betrouwbare leveringen, vaak binnen één dag en zelfs binnen enkele uren in noodgevallen. Bij Heinen Brandstoffen staat de klant centraal, en hun motto luidt: 'Heinen Brandstoffen is in alles 'ow noaber met energie'.


Op zoek naar een betrouwbare truck
Om het vervoer van brandstoffen en gas van depots naar hun eigen tankstation en klanten in voornamelijk Oost-Nederland en net over de grens in Duitsland te kunnen blijven verzorgen, zocht Heinen Brandstoffen naar een nieuwe bakwagen. Hun keuze viel op de Renault Truck T/T High: de truck die staat voor betrouwbaarheid, brandstofbesparing, comfort en veiligheid.


Waarom koos Heinen Brandstoffen voor Paashuis Bedrijfswagens?
“Onze keuze voor Paashuis Bedrijfswagens werd bepaald door goede ervaringen met vertegenwoordiger Frits Renskers” aldus Heinen Brandstoffen.

Wat maakt deze Renault truck zo uniek
Deze Renault, model T Truck, is absoluut uniek. In een sector waar de vrachtwagen samen met de chauffeur het visitekaartje vormt voor het bedrijf, zou je wellicht niet meteen denken aan het merk Renault bij adr-tankwagens. Echter, dit model bewijst dat de stoere uitstraling van Renault perfect past, ook in het adr tanktransport.

Unieke opties
Het vermogen om te werken met vloeibaar gas, gecombineerd met de buitengewone stabiliteit in wegligging en veercomfort, maakt deze Renault de ideale keuze voor Heinen.

Kunnen wij je helpen?
Ben je ook op zoek naar een nieuwe Renault truck of bedrijfswagen? Ontdek onze mogelijkheden! Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.