Web645 2018 Lichtenvoorde vestiging werkplaats 004
Volvo Trucks

Paashuis Bedrijfswagens 10 jaar Volvo Trucks-dealer

Op 1 oktober 2023 is Paashuis Bedrijfswagens tien jaar Volvo Trucks-dealer voor de Achterhoek en Oost-Gelderland. Daarnaast viert het bedrijf in december hun 65-jarig bestaan.

Web

Paashuis Bedrijfswagens, destijds bekend als Garage Paashuis, is op 8 december 1958 opgericht door Jopie Paashuis. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door zoon Roger Paashuis. Na diverse uitbreidingen en verhuizingen, is in 2008 het huidige pand in Lichtenvoorde in gebruik genomen en onlangs nog uitgebreid. Daarnaast hebben we een vestiging in Doetinchem aan de Mercuriusstraat.


In oktober 2013 bundelden Paashuis Bedrijfswagens en Volvo Trucks Nederland hun krachten. Dit heeft zich ontplooid tot een goede relatie, waarbij Paashuis Bedrijfswagens zichzelf heeft bewezen als een betrouwbare partner voor de verkoop, het verrichten van reparatie, onderhoud en aftersales van Volvo Trucks-klanten in Oost-Gelderland.

In de afgelopen tien jaar hebben wij, Paashuis Bedrijfswagens, onder andere de introductie van de FH4 en vijfde generatie FH meegemaakt, evenals de uitbreiding van veiligheids- en rijhulpsystemen. Bovendien heeft de transitie naar duurzamere transportoplossingen en de verdere reductie van CO2-uitstoot de kansen vergroot voor de verdere ontwikkeling van de werkplaats en het personeel.


We zijn trots op het tienjarige jubileum als Volvo Trucks-dealer en onze samenwerking in het afgelopen decennium met Volvo Trucks Nederland. Wij kijken uit naar een verdere gezamenlijke toekomst!

645 2018 Doetinchem vestiging werkplaats 010

Meer weten over Paashuis Bedrijfswagens?

Neem nu contact met ons op!