Liike Paashuis Headlam 5
Volvo Trucks

Paashuis Bedrijfswagens: "Beste Sales Dealer Volvo van 2023"

Trots! Wij zijn uitgeroepen tot “Beste Sales Dealer Volvo van 2023”. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Groot compliment

Trots! Wij zijn uitgeroepen tot “Beste Sales Dealer Volvo van 2023”. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! De aankondiging vond plaats tijdens een feestelijke kick-off in Driebergen, waarbij we het succes vierden dat we hebben behaald het afgelopen jaar (derde kwartaal van 2022, tot en met het derde kwartaal van 2023).

Over het onderzoek

Elke Volvo-dealer biedt een uitstekende service en zet zich volledig in voor een hoge klanttevredenheid. Een aantal vestigingen doet dit volgens hun klanten echter zo goed, dat zij worden beloond met de Volvo Trucks Sales Award. Deze award hebben wij in ontvangst mogen nemen en dit is een groot compliment!

Waarom wij de "Beste sales dealer" voor Volvo van 2023 zijn

Wij zijn niet zomaar uitgeroepen tot de beste sales dealer Volvo van 2023; deze titel hebben we verdiend door uit te blinken op de volgende punten:

  • Sales performance: wij hebben niet alleen onze gestelde doelen behaald maar deze ook overtroffen. Met een marktaandeel dat hoger was dan ons gestelde target, hebben we uitstekende resultaten behaald waar we trots op zijn!
  • Eco-friendly: duurzaamheid staat centraal in onze missie. We hebben niet alleen CO2-zuinige dieseltrucks, maar ook elektrische voertuigen samengesteld.
  • Best in class: met het hoogste percentage verkochte Volvo-financieringen, Volvo-verzekeringen, Volvo Connect-abonnementen en Volvo-onderhoudscontracten zijn we 'best in class'.
  • Klanttevredenheid: we hebben de hoogste klanttevredenheidsscore (qua cijfer) gekregen van alle Nederlandse dealers! Het is geweldig om te zien dat onze klanten ons zo waarderen. Iedereen bedankt!
Image001 1

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je ook interesse in een Volvo truck? Neem nu contact met ons op!

DSC 9204 copy
Jasper te Braak

Bedrijfsleider - Salesmanager Volvo Trucks