Paashuis renault master e tech in de stad 1

Renault Master E-Tech

Elektrische bedrijfswagens zijn een economisch levensvatbaar alternatief voor vervoerders. De Renault Master E-Tech. combineert een hoog laadvermogen met de voordelen van elektrisch vervoer. Met de Renault Master E-Tech heb je toegang tot alle zones in steden, zelfs waar strenge verkeersbeperkingen gelden. De Renault Master E-Tech is namelijk 100% elektrisch en daarmee schoon en stil.

De Renault Master E-Tech samenstellen

Duurzaam
Ideaal voor last-mile leveringen

De Renault Master E-Tech is afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten en is daarmee ideaal voor last-mile leveringen. Met een nuttig laadvolume van 8 tot 22m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen voldoet de Renault Master E-Tech aan alle eisen van beroepsgroepen die in stedelijke gebieden actief zijn. Het laadvolume is zelfs gelijk aan de conventionele Renault Master, die bekendstaat om zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

Stempel 3 jaar
3 jaar zorgeloos rijden

De Renault Master E-Tech-serie is verkrijgbaar in zes modellen (vier gesloten bestelwagens en twee platformcabines). De Renault Trucks Master E-Tech wordt standaard geleverd met een driejarig reparatie- en onderhoudscontract.

Paashuis renault master e tech
Veilig voor bestuurder en medeweggebruikers

De nieuwe Renault Master Red EDITION is verkrijgbaar met zes nieuwe Euro 6d-temp en Euro VI dieselmotoren, met vermogens van 130 pk tot 180 pk/400 Nm. Alle dieselmotoren zijn voorzien van de Twin-Turbo technologie en combineren voor optimaal rijcomfort veel trekkracht bij lage toeren met veel vermogen. Het brandstofverbruik van de nieuwe motoren is verder verlaagd. De besparing kan oplopen tot 1 liter per 100 kilometer, terwijl de CO2-emissie beperkt blijft. Ook is er een 57kW Elektromotor beschikbaar.

Paashuis renault master e tech in de stad 1
Verkeersdrukte vermijden

Leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen? Geen probleem met de Renault Master E-Tech! Deze bedrijfswagen stoot namelijk geen fijnstof en CO2 uit en is geluidsarm. Je hebt daardoor de mogelijkheid om de verkeersdrukte te ontlopen.

Feiten over de Renault Master E-tech

  • Actieradius in NEDC-test: 200 km
  • Actieradius in de praktijk: tot 120 km
  • Totaal GVW: 3.1t
  • 57 kW elektromotor
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Maximumsnelheid: 100 km/u
  • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
  • Accu is in zes uur opgeladen

Meer weten over de Renault Master E-Tech?

Neem nu contact met ons op!